Babeczki czekoladowe owsiano-ryżoweBabeczki czekoladowe owsiano-ryżowe to świetna propozycja na świąteczne śniadanie lub jako deser do kawki.szczegóły:Porcje1 sztCzas przygotowania3 minCzas gotowania6 minPoziom trudnościłatweSkładniki:1/4szkl. płatków ryżowych błyskawicznych1/4 szkl. płatków owsianych bg2/3 szkl. mleka roślinnegowaniliaDodatki:1/2 banana2 kostki gorzkiej czekolady1 łyżka Mix energy1 łyżeczka masła orzechowegoPolewa: gorzka czekolada rozpuszczona w kąpieli wodnej.PrzygotowanieWszystkie składniki( bez dodatków) wymieszaj, gotuj przez 3 min.Jak płatki bedą miękkie dodaj pozostałe składniki i zblenduj na gładko.Przełóż do foremek i odstaw na około 5 min.Babeczki bez problemu wyskakują z foremek😉Polej czekoladą i udekoruj jajeczkami z czekolady.# babeczki# banan# bez glutenu# czekolada# mleko roślinne# owsianka# płatki owsiane# płatki ryżowe# Wielkanoc Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Placuszki z owocami oraz sosem orzechowym Następny Wpis Domowy burger