Cofnij
Drukuj
Ilustracja przepisu
Obrazy do instrukcji
Mniejszy
Normalny
Większy
Pieczony Camembert
Pieczony Camembert
, to pyszna i prosta przekąska na co dzień jak i na imprezy.
Sylwia
Drukuj
Pinterest
Czas przygotowania
10
minuty
minut
Czas gotowania
15
minuty
minut
Danie
Przekąski
Kuchnia
polska
Porcje
1
szt
Sprzęt
1 forma do pieczenia
1 nóż
Składniki
1
szt.
camembert naturalny
3-4
łyżki
miodu
¼
łyżeczki
pieprz i harrisa
⅓
szkl.
malin
⅓
szkl.
borówek
5
szt.
listki mięty
Przygotowanie
Ser natnij w kratkę, przełóż do naczynia, dodaj owoce. Ser posyp przyprawami i polej miodem. Wstaw do piekarnika na około 15 min.
Podawaj z bagietką.
Film:
Przygotowanie
tagi
borówki, camembert, maliny, ser pleśniowy